Heeft u een prachtig systeem van SolarEdge onder uw panelen liggen maar er is een defecte optimizer, of een andere storing? Dan heeft u Solaredge-service nodig.

 

SolarEdge-systeem met defecte optimizer.Hierboven heeft u een voorbeeld: een systeem van 10 panelen, waarvan één optimizer defect is geraakt. In het SolarEdge Monitoringsportaal kunt u zien dat deze zwart is afgebeeld en ‘0’ Watt aan energie produceert, terwijl de rest wel normale waardes geeft (rond de 35Wh). Een van de mooie eigenschappen van het SolarEdge systeem is dat de rest van de panelen gewoon doorwerken, minus het defecte paneel of optimizer.

SolarEdge levert gelukkig goede service op dit vlak en haakt ZonneFlex als officiële distributeur hier naadloos op in. Met behulp van SolarEdge kunnen wij uw systeem op afstand uitlezen (mits de omvormer met het internet verbonden is), een gedetailleerde conclusie trekken wat er mis is met uw systeem en hierop actie ondernemen. Ook als uw installateur de garantie niet meer kan of wil verlenen, kunnen wij u hierin van dienst zijn.

Als u dat wilt kunt u zelf ook contact opnemen met Nederlandse helpdesk van Solaredge op 0800-7105 of support@solaredge.com

Bent u nog geen klant bij ons – uw installateur is failliet of een andere reden – en moet er bijvoorbeeld een optimizer vervangen worden en woont u in de buurt van Scheveningen. Stuur dan zelf een mail naar support@solaredge.com en geef aan dat u uw systeem wil verplaatsen van installateur X naar onze installateursomgeving –> dan pas kunnen wij voor u de service verlenen.