Zonnepanelen, wij weten de beste keuze voor uw dak!

Wij zijn ZonneFlex. Vanaf 2012 helpen we huishoudens om energieneutraal en onafhankelijk te wonen.
ZonneFlex is een bedrijf dat gelooft in een persoonlijke benadering. Zonnepanelen zijn vaak maatwerk en iedere wens is uniek.

Een specialist in zonnepanelen, die je kan helpen en door samen te kijken wat in jouw geval de beste oplossing is.

Meer informatie? Bekijk alvast mijn gratis presentatie bij technische informatie zonnepanelen, en wie weet bespreken wij binnenkort wel samen hoe zonnig jouw toekomst er uit kan zien!

Ook als u bent afgewezen door grote bedrijven wegens “ongeschikt” dak, dan willen we er graag nog eens naar kijken, vaak is dat onterecht!

Uiteindelijk wil ZonneFlex ieder gebouw in Nederland zelfvoorzienend maken qua energievoorziening. Iedere dag gebruikt ZonneFlex alle beschikbare kennis, kunde en gemotiveerde medewerkers om onze visie in realiteit telaten worden.

 

 

Andere producten 

Ons nieuwe assortiment bevat ook zuinige CV ketels, Warmtepompen van Nefit en vacuüm buizen. Indien u dit wenst, kunnen we u begeleiden bij (grote ) verbouwingen van uw huis, om dit zo energie neutraal mogelijk te maken.

Dit is de volgende stap richting het van afbouwen van gasverbruik, uiteraard is dit ook merkbaar in uw portefeuille, aangezien een sterke reductie in gasverbruik ook de energierekening omlaag brengt.

 

Liggen uw zonnepanelen al een tijdje op het dak, wilt u een inspectie of controle?

Dan kunnen we u daar ook bij helpen! door onze uitgebreide kennis van alle merken en types panelen en omvormers, kunnen we de situatie  bekijken en beoordelen.

Dit geldt ook als er een rapport gemaakt moet worden voor een verzekering of andere instantie, wij mogen deze documenten opstellen en afgeven.

 

ZonneFlex is voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO) en werkt samen met diverse partners met dezelfde instelling.

De kwaliteitsmerken waarmee wij werken

Adres

Badhuiskade 12a
2586 EN Scheveningen

Contact

06 – 19090015
info@zonneflex.nl

Werktijden

ma t/m vrij: 08:00 – 17:00

buiten werktijd op afspraak mogelijk

 

Adres

Badhuiskade 12a
2586 EN Scheveningen

Contact

06 – 19090015
info@zonneflex.nl

Werktijden

ma t/m vrij: 08:00 – 17:00

buiten werktijd op afspraak mogelijk