Wie een omvormer van SAJ heeft maakt waarschijnlijk ook gebruik van de SAJ-Monitoringsomgeving via de website of de app. De website die hiervoor bekend was vanuit SAJ is niet meer in dienst en de snelkoppeling die u gewend bent zal waarschijnlijk een foutmelding geven.

Hier voor in de plaats is een nieuwe website in het leven geroepen. Voor de SAJ-Monitoringsomgeving kunt u gaan naar: http://esolar.saj-electric.com (let op: zonder www.). Er staat dan bij de link “url niet veilig” – hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Wanneer u op de website komt staat deze standaard in het Chinees, maar u kunt rechtsbovenaan klikken op “Nederlands” om de taal aan te passen. De site zal dan alsnog deels in het Engels zijn.

 

Bent u uw wachtwoord kwijt? Klik dan “Forget password.” Normaal wordt uw e-mailadres als user (gebruiker) ingesteld en is het standaardwachtwoord is 1234 of 123456. Weet u uw wachtwoord niet meer en heeft u de hiervoor genoemde wachtwoorden ook al geprobeerd? Stuur dan een mail naar info@zonneflex.nl.

Gebruikte u de groene app op uw telefoon? Ook deze werkt niet meer. U kunt in de Playstore of in de App store een nieuwe app downloaden. Klik op onderstaande links om de app te downloaden:

Esolar app voor Android

Esolar app voor iOS

Na het downloaden van deze apps kunt u aangeven in welke taal u deze wilt installeren.