interview Hans Duiker bij Meerradio op 18-5-2014

 

op 18-5-2014 is Hans Duiker van Zonneflex geïnterviewd door Wim Brik van Meerradio samen met Irma Lohman.

Meerradio verzorgt cross-mediale uitzendingen (via Radio, Televisie en Website) in de Haarlemmermeer. Het station wordt over het algemeen gedragen en “neergezet” door zeer enthousiaste en professionele vrijwilligers.

zonneflex interview

interview Hans Duiker bij Meerradio

 

Het is gegaan over de achterliggende techniek, hoe het bouwkundig opgelost wordt. Het proces van voor tot achter werkt van aanvraag tot oplevering. Wim Brik had een tip over een Nederlandse leverancier van zonnepanelen en had vragen over de levensduur van de panelen. Voorts gaat het over hoe ik in dit vakgebied terecht ben gekomen, wat het voor mij betekend om dit werk te doen en over de opslag van elektrische energie. Als afsluiting een aantal argumenten om ondernemers over te halen ook te kiezen voor zonnepanelen.

Muziek 

Het door mij gekozen liedje was “let’s get it started” van de black eyed peas, wat ook gedraaid is. Dit liedje en deze band zijn “high energy” en veelal vrolijke swingende nummers waar ik prettig bij kan werken of om motivatie uit te halen.

hier staat de link naar het interview:

zakenplatform

terugluisteren kan hier: (silverlight benodigd)

uitzending gemist

 Welke onderwerpen zou u willen bespreken als het op de radio zou komen?

geef uw mening in de commentaren